Bioaktiivinen hiiliMitä on bioaktiivinen hiili, ja miksi se toimii niin hyvin ihonhoidossa? Tämä tehokas, puhdistava raaka-aine on paljon enemmän kun miltä se vaikuttaa. Se eroaa tavallisesta hiilestä siten, että se on mineraalirikas ja voi vetää puoleensa jopa tuhat kertaa oman painonsa verran materiaa. 

Koska hiili sisältää negatiivisen latauksen, se vetää puoleensa positiivisen latauksen sisältävää materiaa, kuten syvällä ihossa olevaa likaa ja öljyä. Hiilen ansiosta tämä ylimääräinen materia nousee ihon pintaan, josta sen saa poistettua.

Bioaktiivista hiiltä on montaa erilaista. Dermalogica käyttää bioaktiivista binchotan hiiltä: erityistä, korkealaatuista hiiltä, joka tehdään Japanilaisesta Ubame tammesta. Tämän tyyppinen hiili “aktivoidaan” perinteisellä prosessilla, jossa hiili kuumennetaan ja jäähdytetään hyvin nopeasti. Tämän seurauksena hiileen tulee miljoonia mikroskooppisia huokosia, jotka ovat optimaalisia vetämään puoleensa ihon epäpuhtauksia. 

Aktivoitua hiiltä käytetään mm. sairaaloiden ensiapuhuoneissa poistamaan myrkkyjä kehosta. Lisäksi sitä käytetään kodinkoneissa, kuten veden suodattimissa, poistamaan tai vähentämään klooria, sedimenttiä, haitallisia yhdisteitä ja makuja.

Dermalogican Charcoal Rescue Masque naamiossa bioaktiivista Binchotan hiiltä käytetään poistamaan ihohuokosista ylimääräinen öljy ja lika, jättäen ihon kirkkaammaksi ja puhtaammaksi.  

Charcoal Rescue Masque sisältää myös muita raaka-aineita, kuten vulkaaninen ja kuuman lähteen tuhka, meren siltti, bambu oksan uute, rikki ja Chileläinen villiminttu, jotka tarjoavat lisähyötyjä iholle.


Tilaa tästä Charcoal Rescue Masque