Hyvää yötä huulirypyille!
Huulet ovat jatkuvassa liikkeessä (syöminen, juominen, puhuminen) ja siksi huulissa ja suunympärysihossa näkyy ajan myötä merkkejä rasituksesta. Ehkäise ja korjaa huulijuonteita ja lisää huulten täyteläisyyttä kohdistetulla huulihoidolla. Huulista huolehtiminen on helppoa näillä vinkeillämme.

En voi elää ilman huulirasvaa!” -Kuivien huulten pulma.

Huulten iho on paljon ohuempaa, kuin muualla kehossa... pelkästään 3-5 solukerrosta! Huulissa on lisäksi vähemmän talirauhasia ja syljellä on kuivattava vaikutus. Tästä syystä huulten iho kuivuu ja rohtuu helposti. Kuivat huulet menettävät täyteläisyyttään ja huulirajaan muodostuu hienoja hiusjuonteita. Huulirasvat ovat suosittu pika-apu, mutta voivat olla osasyynä ongelmaan. Tuhdit mineraaliöljyä sisältävät huulirasvat saattavat hämmentää huulikudosta ja vähentää luonnollisen barriäärin muodostumista. Tuloksena on huulirasvariippuvuus - ilman rasvaa tuntuu, että huulillasi ei ole mitään omaa suojaa ja ne ovat äärimmäisen herkät ja rohtuvat helposti; saattavat jopa haljeta ja vuotaa verta. Vältä mineraali- tai vaseliinipohjaisia huulirasvoja. Ravitse kuivia huulia tuotteilla, joissa on runsaasti kasviöljyjä, kuten kosteuttavaa ja huulten omaa barriääriä korjaavaa karitevoita.

“Huulipunani karkailee!” -Ei niin täydelliset pusuhuulet.

Huulten isoin lihas on kehämäinen ja kun se supistuu, iho poimuttuu. Ikääntyvä iho menettää elastisuuttaan ja erityisesti jos huulet ovat kuivat, muodostuu hienoja juonteita huulten ympärille. Pillillä juominen tai tupakointi kiihdyttävät entisestään juonteiden muodostumista. Huulipunat ovat vahapohjaisia ja ne lämpenevät ja sulavat levitettäessä ja siksi leviävät tai “karkailevat” näihin juonteisiin. Kokeile pohjustustuotteen käyttöä, jotta huulipunasi kiinnittyy paremmin. Vahvista huulia ja suunympärysihoa seesaminsiemenöljyllä, joka kosteuttaa ja pehmittää huulia. Vahvista huulten omaa suojaa bioaktiivisella intialaisella katkerouutteella, joka häivyttää hienoja huulijuonteita.

“Huuleni ovat menettäneet täyteläisyytensä!” -Volyymin metsästäjä.

Kolmenkymmenen ikävuoden jälkeen ihomme alkaa menettämään kollageenia - ihon tukiproteiini, joka antaa iholle vahvuutta, kimmoisuutta ja täyteläisyyttä. Itse asiassa menetämme 1% kollageenistamme joka vuosi 30v. eteenpäin. Tästä biologisesta muutoksesta johtuen, on myös luonnollista, että huulet menettävät progressiivisesti täyteläisyyttään. Pitämällä huulet hyvin kosteutettuina, saat huulet näyttämään täyteläisemmiltä. Käytä siis huulilla säännöllisesti tuotetta, joka sisältää ravitsevaa ja pehmittävää karitevoita, seesaminsiemenuutetta ja E-vitamiinia sekä kosteuttavaa hyaluronihappoa. Kosteuttava omenauute yhdessä edistyksellisen volymisointiteknologian kanssa antavat huulille tasaisemman ulkonäön ja täyttävät hienoja hiusjuonteita ja ryppyjä.

Anna huulillesi vähän rakkautta. Jokailtaisen huultenhoitotuotteen käyttö säännöllisesti edistää huulten terveyttä ja ehkäisee tämän herkän ihokudoksen heikkenemistä. Tutustu UUTEEN Nightly Lip Treatment -huultenhoitotuotteeseen.