Mikä on laajaspektrinen päivänvalosuoja?Vaikeuttavatko loputtomat aurinkosuojavaihtoehdot päätöksentekoasi? The United States Food and Drug Administration (US FDA) säännöstelee ankaralla kädellä tuotetestausta ja pakkauksissa sallittuja merkintöjä – tämä helpottaa päätöksentekoasi, kun valitset parasta suojaa ihosi pahinta vihollista vastaan.

Nämä uudet säännökset ovat linjassa Dermalogican päivänvalosuojatuotteisiin tehtyjen muutosten kanssa, jotka antavat nyt yhä enemmän suojaa ja parempia ihonhoidollisia etuja!
 

mikrokapselointi tarjoaa parhaan suojan

UV Smart Booster -teknologia: Tutkimusten mukaan antioksidanttiset vitamiinit ovat yhtä tärkeässä asemassa kuin aurinkosuojat, kun ihoa suojataan sitä vaurioittavilta UV-säteiltä ja vapailta radikaaleilta. Päivänvalosuojatuotteet sisältävät teknologian, joka mahdollistaa korkeamman antioksidanttisen suojan UV säteitä vastaan.

Oleosomiteknologia: Nämä kosteuskyllästetyt ”pallot” antavat korkeamman suojan UV-säteiltä, käyttäen pienemmän määrän kemiallisia aurinkosuojia. Tuloksena entistä miellyttävämpi tuote joka ei aiheuta ihon herkkyyttä. (Lisätty Solar Defense Booster SPF50- ja Oil Free Matte SPF30 -tuotteisiin.)
 

Dermalogica ja laajaspektrinen suoja

Ainoastaan päivänvalosuojatuotteet, jotka läpäisevät FDA:n laajaspektrisyystestin (suoja UVA- ja UVB -säteitä vastaan on suhteesa toisiinsa) voidaan merkitä ”laajaspektriseksi.”

Kaikki päivänvalosuojan sisältävät Dermalogica tuotteet on lähetetty laboratorioon, jossa niiden ”laajaspektrisyys” on vahvistettu. 

Katso tästä Dermalogican aurinkosuojatuotteet >>