Näin naamiosi toimii paremmin


Käytä näitä ammattilaisten vinkkejä joilla saat naamiolla maksimituloksia.


Etkö ole varma onko naamion käytöstä hyötyä ihollesi? Varmista, että käytät naamiota oikein jotta saat parhaimmat tulokset. Ennen kuin aloitat tarkista, että käytät naamiota joka sopii juuri sinun ihosi kunnolle. Saatat yllättyä kuinka usein ihmiset, joilla on kuiva iho käyttävät rasvaisen ihon naamiota ja päinvastoin. 

Kun olet löytänyt ihollesi sopivan naamion seuraa näitä yksinkertaisia ohjeita, jotta saat kaiken hyödyn irti naamiostasi:


1. Tee kaksoispuhdistus.
Naamio toimii parhaiten puhtaalla iholla. Kasvojen pikainen puhdistaminen ei poista perusteellisesti ylimääräistä talia ja meikkiä, jotka voivat heikentää naamion vaikutusta. Dermalogican kaksoispuhdistuksessa PreCleanse liuottaa ensin öljypohjaisen lian. Tämän jälkeen ihollesi suositeltu Dermalogica-puhdistustuote pääsee puhdistamaan syvemmältä. Tuloksena ammattimaisen puhdas iho.


2. Kuori pois kuolleet, harmaat ihosolut jotka tukkivat ihoa. Näin edistät naamion sisältämien tehoaineiden imeytymistä ja saat pehmeämmän ihon.


3. Levitä runsas kerros naamiota ihollesi ja anna sen vaikuttaa niin kauan kuin ihoterapeuttisi on neuvonut tai käyttöohjeiden suositusten mukaisesti.


4. Kasvovesi. Varmista, että olet huuhdellut pois kaiken naamion. Suihkauta ihollesi sen jälkeen kosteuttavaa Dermalogica hoitosuihketta, joka palauttaa ihon kosteustasapainoa.


5. Levitä kosteusvoide. Kosteusvoide on oleellinen tuote jokaisen ihon hoidossa ja erityisesti naamion käytön jälkeen, koska se sinetöi ihoon naamion antamat hyödyt ja ehkäisee ihon pinnan kuivumista. Pintakuivuus voi heikentää ihon luonnollista suojaa.

Asiantuntijan vinkki! Voit strategisesti hoitaa useita ihon huolenaiheita kerralla käyttämällä useampaa naamiota eri kasvojen alueille.Yleensä naamiota suositellaan käytettäväksi vähintään kerran viikossa, jotta iho pysyy hehkeänä ja terveen näköisenä. Joitakin naamioita voi käyttää jopa neljä kertaa viikossa tai aina kun ihosi kaipaa pelastusta.

Dermalogica ihoterapeutiltasi saat yksilölliset naamiosuositukset ja ohjeet naamioiden käyttöön.
 

Tutustu Dermalogica naamioihin.