Oikea primer sinun ihollesi


Pohjustustuotteet eli primerit tasoittavat ihon pintaa ja luovat täydellisen pohjan meikille, tai luonnollisen, meikittömän lookin. Primer toimii ihonhoitorutiinin viimeisenä vaiheena, antaen iholle suojaavan kerroksen, joka samalla sitoo ihoon hoitotuotteiden hyödyt. 
 
Suurin osa kosmeettisista primereista on kehitetty korjaamaan ihon ulkonäköä ja parantamaan meikin pysyvyyttä. Dermalogican primereissa yhdistyy ihon optimaalinen hoito ja ihon ulkonäön parantaminen.
 
HydraBlur Primer on monitoiminen primer jokaiselle iholle, erityisesti kuivalle ja kosteusköyhälle iholle. Kevyt, öljytön koostumus kosteuttaa tehokkaasti, samalla antaen kevyen sävyn ja tehden ihon pinnasta tasaisen ja “blurratun.”

SkinPerfect Primer SPF30 on meikkiprimer, aurinkovoide ja hoitotuote ikääntyvälle iholle – kaikki samassa. Tämä primer on tehty hillitsemään ja ennaltaehkäisemään ikääntymistä aiheuttavia laukaisijoita. Tuote häivyttää hienoja juonteita, napakoittaa, tasoittaa sävyä ja luo läpikuultavan lopputuloksen.

Redness Relief Primer SPF20 primerin luonnollinen, vihreä sävy neutraloi herkän ja herkistyneen ihon punoitusta ja tasoittaa ihon pinnan. Tuote suojaa tehokkaasti ympäristötekijöiden aiheuttamalta ärsytykseltä.


Tuotteet ei sisällä komedogeenisiä eli ihoa tukkivia raaka-aineita, eikä yleisiä, ihos ärsyttäviä raaka-aineita. Dermalogican primereita voidaan käyttää yksinään tai meikin alla.