Tarvitsenko puhdistusöljyn?

Tiesitkö että suurimmalla osalla meistä on huomaamattamme likainen iho? 

Mitä tapahtuu kun iho puhdistetaan?
Tyypillisin ihon puhdistustuote on koostumukseltaan geelimäinen, vaahtoava tai voidemainen. Kaikki nämä sisältävät pinta-aktiivisia raaka-aineita, jotka muodostavat tuotteen puhdistavan vaikutuksen. Puhdistuksen aikana pinta-aktiiviset raaka-aineet emulgoivat rasvan ja rasvaliukoisen lian, kuten talin, meikin, ympäristön aiheuttaman lian ja aurinkovoiteet. Rasvaliukoinen lika pääsee näin poistumaan huuhtelun yhteydessä. Samalla puhdistuksen vesipohjainen osa poistaa vesiliukoisen lian, kuten hien ja osa ympäristön aiheuttamasta liasta. 

Koska ihoomme kertyy jatkuvasti paljon likaa, normaali puhdistus ei riitä syväpuhdistamaan, vaan se poistaa ainoastaan pinnallisen lian. Ei kuitenkaan ole syytä käyttää ihon puhdistukseen ihohuokosia vaurioittavia puhdistuslaastareita tai huokosia supistavia kasvovesiä. Yksinkertainen kaksoispuhdistus poistaa perusteellisesti öljyn, lian ja saasteet ihosta.

Huomoi kuitenkin tämä: Jos kaksoispuhdistat ihon ainoastaan vesipohjaisella puhdistuksella, iholle saattaa jäädä rasvaliukoista likaa. Siksi suosittelemme kaksoispuhdistuksen ensimmäiseen vaiheeseen öljypohjaista puhdistusta – saat parempia tuloksia. 

Miksi puhdistusöljy?
Kemiassa sanotaan että samankaltaiset vetävät toisiaan puoleensa. Kasvipohjaisista öljyistä (purasruohoöljy, Kukui Nut -öljy, aprikoosinsiemenöljy jne.) tehdyt puhdistukset toimivat paremmin ihossa olevaan rasvaliukoiseen likaan, koska öljymolekyylit tarttuvat toisiinsa. Näin ei tapahtu vesiliukoisten puhdistusten kohdalla. Yhdistettynä veteen nämä öljyt emulgoituvat ja vapauttavat jumissa olleen lian. Kaksoispuhdistuksen toinen puhdistus pääsee silloin puhdistamaan ihon perusteellisemmin – ilman että iho kuivuu tai vaurioituu.

Tilaa tästä PreCleanse -puhdistusöljy!