Toimitus- ja maksutavat

Dermahub.fi tarjoaa asiakkailleen seuraavat toimitustavat:

Suoraan kotiin 7,50€: Paketti kuljetetaan suoraan ovellesi, toimitusajankohdasta sovitaan puhelimitse.

Noutopisteeseen 6,00€: Asiakas noutaa paketin häntä lähimmästä Matkahuollon noutopisteestä. Paketti toimitetaan lähimpään Matkahuoltoon, Siwaan, Euromarketiin tai Valintataloon. Tiheä myymäläverkosto ja myymälöiden pitkät palveluajat iltaisin ja viikonloppuisin takaavat, että paketin voi noutaa läheltä silloin kun itselle parhaiten sopii. Kun paketti on noudettavissa määräasemalta, saatte ilmoituksen tekstiviestinä.

SmartPost pakettiautomaatista 5,90€: Nouda tilauksesi valitsemastasi Postin pakettiautomaatista. Saat tekstiviestin paketin saapumisesta. Katso automaattien sijainti

Nouto verkkokaupasta 0€: Asiakas noutaa paketin verkkokaupastamme.  Saat puhelimeesi tekstiviestin, kun paketti on noudettavissa verkkokaupastamme. Arkisin klo 9-17. Osoite: PR-Cosmetic Oy, Mannerheimintie 105, 00280 Helsinki.

Lisäys aiempaan tilaukseen 0€:
Tilaus lisätään aiempaan tilaukseen, jonka postimaksut on maksettu. Käytä tätä toimitustapaa vain kun olet unohtanut tilata jotain juuri tekemästäsi tilauksesta. Huom! Lisäys pitää tehdä ennen kello 12 ensimmäisenä mahdollisena toimituspäivänä/samana päivänä kuin ensimmäinen tilaus.

Saat toimituksen mukana lähetteen, joka toimii kuittina ostoksestasi. 
 
Toimitusaika

Tuotteidemme toimitusaika on 1 - 5 työpäivää. Pyrimme aina mahdollisimman pikaiseen toimitukseen. Olemme asiakkaisiin mahdollisimman pikaisesti yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse mikäli havaitsemme toimitusajan kestävän normaalia pidempään.

Maksutavat

Klarna Checkout -palvelun avulla voit helposti, joustavasti ja turvallisesti tehdä ostoksia netissä. Vastaamalla pariin helppoon kysymykseen tunnistaudut palvelussa kätevästi ja voit valita sinulle parhaiten sopivan maksutavan.

Käytössäsi olevat vaihtoehdot ovat Lasku, erämaksu, verkkopankit ja luottokortit - kaikki yhtä turvallisia! Käyttämällä Klarna Checkout -palvelua hyväksyt Klarna AB:n (556737-0431, Sveavägen 46, 11134 Stockholm) ehdot, jotka löydät kassalta. Mikäli sinulla on maksamiseen liittyviä kysymyksiä, pyydämme ottamaan suoraan yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun. Löydät asiakaspalvelun yhteystiedot, Oma Klarna -palvelun ja muuta hyödyllistä tietoa osoitteesta https://www.klarna.com/fi/asiakaspalvelu
Maksun saajana näkyy Klarna AB tai Digital River World Payments.