Toimitusehdot

Toimitusehdot lyhyesti:

1. Tilaajalla on kuluttajasuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksensa tai osa siitä neljäntoista vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. 

2. Varastosta löytyvien tuotteiden toimitusaika on noin 1 - 5 arkipäivää. Mikäli tilattu tuote on poikkeuksellisesti päässyt loppumaan varastosta, ilmoitetaan siitä asiakkaalle viipymättä.

3. Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tuote, tai tuote on viallinen, tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta viipymättä dermahub.fi -verkkokaupan asiakaspalveluun joko sähköpostitse verkkokauppa@pr-cosmetic.fi tai puhelimitse
050 446 0835 (ma-pe 9-17)

4. Dermahub.fi ei vastaa siitä, jos tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy dermahub.fi vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta dermahub.fi -verkkokaupan toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

Tarkemmat toimitusehdot

1. Toimitusaika

Tuotteidemme toimitusaika on noin 1 - 5 työpäivää. Pyrimme aina mahdollisimman pikaiseen toimitukseen. Olemme asiakkaisiin mahdollisimman pikaisesti yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse mikäli havaitsemme toimitusajan kestävän normaalia pidempään.

2. Toimitustavat

Tuotteen hinta on palvelussa tilaushetkellä oleva hinta. Tuotteen hintaan lisätään valitun toimitustavan mukaiset kulut. 

Suoraan kotiin 7,50€: Paketti kuljetetaan suoraan ovellesi, toimitusajankohdasta sovitaan puhelimitse.

SmartPost pakettiautomaatti 5,90€: Paketti toimitetaan valitsemaasi tai lähimpään SmartPost pakettiautomaattiin. Huom! Turvallisuussyistä tätä toimitustapaa ei voi valita, jos tilaus maksetaan Klarnan kautta. 

Noutopisteeseen 6,00€: Asiakas noutaa paketin häntä lähimmästä Matkahuollon noutopisteestä. Paketti toimitetaan lähimpään Matkahuoltoon, Siwaan, Euromarketiin tai Valintataloon. Tiheä myymäläverkosto ja myymälöiden pitkät palveluajat iltaisin ja viikonloppuisin takaavat, että paketin voi noutaa läheltä silloin kun itselle parhaiten sopii. Kun paketti on noudettavissa määräasemalta, saatte ilmoituksen tekstiviestinä. HUOM! Pakettia säilytetään veloituksetta 4 päivää. Nouda pakettisi viipymättä välttyäksesi säilytysmaksuilta.

Nouto verkkokaupasta 0€: Asiakas noutaa paketin verkkokaupastamme, Ruskeasuolta, Helsingistä. Saat puhelimeesi tekstiviestin, kun paketti on noudettavissa verkkokaupastamme. Nouto arkisin klo 9-17. Osoite: Mannerheimintie 105, 00280, Helsinki.

Lisäys aiempaan tilaukseen 0€:
Tilaus lisätään aiempaan tilaukseen, jonka postimaksut on maksettu. Käytä tätä toimitustapaa vain kun olet unohtanut tilata jotain juuri tekemästäsi tilauksesta. Huom! Lisäys pitää tehdä ennen kello 12 ensimmäisenä mahdollisena toimituspäivänä/samana päivänä kuin ensimmäinen tilaus.

SmartPost Eesti 9,80€: Paketti toimitetaan Eestiin SmartPost pakettiautomaattiin. The package will be delivered to the chosen or closest SmartPost in Estonia.

Saat toimituksen mukana lähetteen, joka toimii kuittina ostoksestasi. 
 
3. Maksutavat

Verkkopankkimaksut: Nordea, Osuuspankki, Danske Pankki, Säästöpankki / Aktia, Nooa, Handelsbanken, Ålandsbanken, Tapiola ja S-pankki.

Luottokortit: Visa, Visa Electron, MasterCard ja Eurocard.

Klarna lasku: Saat laskun tilauksesi mukana. Sinulla on 14 päivää korotonta maksuaikaa. Laskutuslisä 3,60 euroa.

Osamaksu - Klarna tili: Voit maksaa tilauksesi osissa käyttämällä Klarnan osamaksu maksutapaa. Klarnan osamaksulla maksaessasi Klarna Oy avaa sinulle ensimmäisen tilauksen yhteydessä tilin automaattisesti.

Voit lyhentää tilin loppusummaa itse valitsemissasi kuukausierissä, kuitenkin vähintään joko 9 € tai 1/24 laskun loppusummasta riippuen siitä, kumpi on suurempi. Voit aina halutessasi maksaa laskun loppusumman myös kerralla pois.

Kaikki Klarnan osamaksulla maksamasi ostokset yhdistyvät automaattisesti samalle tilille ja samalle kuukausilaskulle, myös silloin kun maksat Klarnan osamaksulla muissa verkkokaupoissa asioidessasi. Saat kuukausittain siis vain yhden laskun, jossa on tilausmäärästä huolimatta vain yksi laskutuslisä. Kun olet maksanut laskun loppusumman, tili sulkeutuu automaattisesti.

Osamaksuvaihtoehtojen kulut:

Maksuaika Vuosikorko Avausmaksu Laskutusmaksu
3kk 0% 9,90 € 3,95 €
6kk 0% 19 € 3,95 €
12kk 0% 29 € 3,95 €
24kk 9,95% 29 € 3,95 €
36kk 9,95% 29 € 3,95 €
Tili 22% 0 € 3,95 €

Ostoksesi hyväksymiseksi sinulta kysytään ostoskorissa henkilötunnuksesi, väestörekisteriin ilmoittamasi osoite ja tiedot vuosituloistasi. Saat päätöksen tilauksesi hyväksymisestä välittömästi tilauksen vahvistettuasi. Ensimmäisen kerran Klarnan osamaksulla maksaessasi sinulle lähetetään postitse tilisopimus, joka sinun tulee allekirjoittaa ja lähettää Klarna Oy:lle.

Muista lukea huolellisesti Klarnan osamaksun tiliehdot osoitteessa: www.klarna.com/klarna-tiliehdot.pdf

Huom! Jos valitset maksutavaksi Klarnan, pakettia ei pysty turvallisuussyistä tilaamaan SmartPost pakettiautomaattiin.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7

Innova 2

Lutakonaukio 7

40100 Jyväskylä

Puhelin: 0207 181830


Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.


4. Palautusoikeus ja tuotevaihdot

Tuotteilla on täysi 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautettavien tuotteiden on ehdottomasti oltava avaamattomia ja sinetöityjä ja palautettavan tuotteen tulee olla alkuperäisessä, myyntikunnossa olevassa pakkauksessaan. Jos tuotteen sinetti on avattu, raukeaa palautusoikeus tuotteiden lisenssiehtojen mukaisesti. Mikäli asiakas haluaa palauttaa tuotteen, on hänen aina ensin otettava yhteyttä kauppiaaseen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen vekkokauppa@dermalogica.fi jotta voidaan sopia palautusjärjestelyistä. 

Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen verkkokauppa@pr-cosmetic.fi tai puhelimitse numeroon 050 446 0835 (ma - pe 9.00 - 17.00).

Pyydämme palauttamaan tuotteet Matkahuollon asiakaspalautuksena osoitteeseen:

Dermahub.fi / PR-Cosmetic Oy, Mannerheimintie 105, 00280 Helsinki. 

Pyydämme ilmoituksessanne ystävällisesti ilmoittamaan:

  • Palautuksen syyn (mikäli viottunut tai väärä tuote)
  • Tilaajan tunnistetiedot (nimi / tilausnumero)
  • Haluatteko vain palauttaa tuotteen ja saada rahat takaisin tilille vai toivotteko, että lähetämme vastaavan tuotteen vioittuneen tai väärän tuotteen tilalle (ja hyvitämme mahd. erotuksen).
  • Rahojen palautusta varten pyydämme ilmoittamaan tilinumeron.
Huom! Palautuksen yhteydessä emme maksa takaisin toimituskuluja, paitsi niissä tapauksissa, joissa toimitettu tuote on viallinen tai jos olemme toimittaneet väärän tuotteen. Jos asiakas haluaa muista kun näistä syistä vaihtaa tai palauttaa tilauksen, vähennämme palautuksesta toimituskulut.


5. Reklamaatiot

Kaikki tilaukseen tai toimitukseen liittyvät reklamaatiot pyydämme lähettämään seitsemän (7) vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta osoitteeseen:  verkkokauppa@pr-cosmetic.fi tai soittamaan 050 446 0835.


6. Ongelmatilanteet

EU:n uusien (2016) kauppavaatimusten mukaan kuluttajalla on oltava mahdollisuus edulliseen ja puolueettomaan neuvontapalveluun mahdollisissa verkko-ostoksiin liittyvissä ongelmatilanteissa. Ongelmatilanteet on ensisijaisesti pyrittävä ratkaisemaan olemalla yhteydessä verkkokaupan asiakaspalveluun (verkkokauppa@pr-cosmetic.fi tai puh. 050 446 0835). Jos asiassa ei päästä sopuun, kuluttaja on oikeutettu ottamaan yhteyttä EU:n tarjoamaan Online Dispute Resolution (ODR) palveluun, tässä linkki palvelun sivuille: http://ec.europa.eu/consumers/odr/


7. Yhteystiedot

PR-Cosmetic Oy
Mannerheimintie 105
00280 HELSINKI

puh. 050 446 0835

sähköposti: verkkokauppa@pr-cosmetic.fi